welcome kanggo kita perusahaan

Babagan awake dhewe

pabrik Building

Basic Information

CAMPING GREEN PORDUCTS CO., LTD ditetepake ing 2010 ing kutha Liyang, provinsi Jiangsu, China. Kang specialized ing tarub, sleeping bag, piknik kemul, camping kemul, Mat poto-inflatable, camping Furnitur lan sawetara aksesoris camping. Ana watara 130 buruh ing pabrik kita.

Product Quality

We darmabakti dhéwé kanggo nyedhiyani nduweni & safety produk. Loro-rata organisasi lan etos powered by goal iki. Kabeh produk sing periksa siji sadurunge pangiriman. Paling produk kita wis lulus saking ujian relatif dijaluk dening pasar Eropah lan pasar Amerika Utara, kalebu azo, kadmium, PAHs, mimpin CONTENT, tekan, ftalat, formaldehida, EN13537, EN71, CPAI-84, CPAI-75, ISO5912.

Product display
Warehouse

R & D

We are bangga riset kita & pembangunan, kang kita kanggo nyedhiyani akeh item anyar kanggo kita pelanggan lan bantuan persil saka kita pelanggan kanggo duwe gagasan kayektenan.

Sing kita karya karo?

produk kualitas apik lan gaya bisnis setya entuk akeh pelanggan, kalebu Eureka, Nordisk, fox Red, Obelink, E. Leclerc, Rusta, Aldi, UNHCR, singa internasional, departemen Military saka negara ..., yen iku penting kanggo sampeyan, please ora ragu-ragu kanggo hubungi kita!
Workshop1-1

WhatsApp Online Chat !