welcome kanggo kita perusahaan

FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa tarub Paduka anti banyu?

 

Apa tarub iku anti banyu ora mung pranala menyang pinten kolom banyu saka kain, sing paling penting ana desain lan workmanship. Muni gampang, nanging persil saka tarub ing pasar wis gagal kanggo nglakoni, malah iku kasebut banyu asli 5000mm. Thanks kanggo peralatan test udan njero ruangan, kang wis bisa duwe cahya udan kanggo badai kapan, iku kita nemokaké bocor kamungkinan kanggo mesthekake kita bisa kanggo gawé tarub anti banyu lengkap.

 

Carane nggawe tarub anti banyu?

Kaping kabeh, yen tarub anti banyu ora mung pranala menyang materi nanging uga gumantung ing desain lan workmanship. Sadurunge manggonake supaya, ngene luwih takon supplier Panjenengan lan njaluk jawaban cetha.

Sareh, sampeyan bisa duwe tarp bebarengan karo tarub minangka pesawat kanggo nggawe tarub Paduka anti banyu. Mangga elinga duwe instruction bebarengan karo tarub Paduka.

 

Cara kanggo ngenali tarub carane akeh wong?

Patut kanggo ISO5912, ana 2 kategori tarub. Kategori A karo bobot total saben wong ora luwih saka 2.5kg, Kategori B karo bobot total saben wong luwih saka 2.5kgs. Kategori B, saben wong kudu duwe wilayah turu ora kurang saka 200 x 60cm. Kategori A, total dawa ngirim ora kurang saka 195cm, jembaré ing Pundhak ngirim ora kurang saka 58cm, ing sirah & posisi kaki ngirim ora kurang saka 35cm. Yen iku angel kanggo sampeyan ngelingi iku, mung kudu ing atine sing saben wong kudu duwe wilayah turu ora kurang saka 200 x 60cm.

Cara kanggo netepake tarub layak?

Kaping kabeh, iku kudu salaras kanggo hukum ing ngendi bakal didol, kayata resistance geni ing pasar Amerika Utara.

Sareh, yen ventilasi cukup. ISO5912 wis requirement adhedhasar bab iku. Nanging tarub kudu dirancang miturut suhu pasar beda.

Pangeran, nggawe manawa tarub iku anti banyu kajaba iku desain ora kanggo nyuwun anti banyu. Sing requirement dhasar nanging persil saka tarub gagal kanggo nepaki iku.

Kasebut, Kuwat, pigura fleksibel lan awet.   

Kalima, gumantung ing waé beda, iku kudu desain construction beda lan milih materi beda. Yen sampeyan duwe requirement sembarang, aran gratis kontak kita.

Apa sing perlu nggunakake tilas, carane nggunakake tilas a?

Tilas bisa nglindhungi lantai tarub saka obyek sing landhep, kayata watu pantai, saham. Ora kabeh tarub kudu tilas a.

Nalika sijine tilas a ing tarub, priksa manawa sampeyan ora duwe bagean saking tarub Paduka, amarga nalika udan, banyu bisa njaluk ing tilas lan mbukak ing ngisor tarub lan rendhem lantai tarub.

Apa kowe ngerti carane akeh jenis konstruksi sewing turu tas? Apa prabédan?

Apa construction sewing tas turu Panjenengan? Iku pas uga kanggo waé? Ora supplier Panjenengan marang sampeyan kang construction digunakake kanggo tas turu lan fitur saka saben construction? Biasane, ana 2 konstruksi beda ing pasar, ing kamar H lan kamar H pindho.

72fc9a99

The H Chamber iku gampang lan paling populer construction, jahitan Nihan, jampel lan lining bebarengan langsung. Construction iki biasane digunakake kanggo model panas-spring

Kamar H pindho , kang paling misuwur digunakake kanggo tas turu suhu kurang. Ana 2 lapisan kapisah, ing njaba Nihan lapisan jahitan & siji lapisan saka jampel lan utama lapisan jahitan lining lan lapisan liya jampel bebarengan, banjur jahitan 2 lapisan bebarengan. Construction H pindho iki bisa duwe liyane jampel lan kinerja luwih saka kamar H supaya sleeping bag rodok anget. Sawisé persil test termal jampel karo "goblok termal", kita temokake ana isih "Cold Points", supaya kita aplikasi construction H pindho apik.

Improved double H chamber, as it’s name shows, it’s improved based on double H chamber. The sewing line on double H for both 2 layers are at same level, thermal will loss through these “cold pints”. In order to solve this problem, we designed this improved double H chamber.

Ora tas turu Panjenengan anti banyu?

Yèn sawijining pitutur marang kowe sing tas turu sing anti banyu, sampeyan kudu nimbang yen kang / dheweke ing baris iki. Sleeping bag kudu ora anti banyu, iku kudu repellent banyu lan breathable. Yen tas turu anti banyu, iku bakal ora breathable eksklusif sawetara kain tingkat dhuwur banget. Konsumen bakal ngetokake lan aran banget ora adil.

We kudu akeh keluhan kanggo masalah zipper ing tas turu kita, kowe duwe solusi sembarang?

kinerja Zipper ing sleeping bag related kanggo kualitas zipper lan turu desain tas. We duwe zipper karo kualitas apik banget nanging mung biaya 30-40% saka YKK zipper. Yèn sawijining pitutur marang kowe sing zipper sing apik, aja nyoba zipper dhewe mung, ngene luwih nyoba zipper ing sleeping bag.

Does your sleeping bag machine washable? We has some complaints even my supplier told me their sleeping bag is machine washable.

Iku gumantung ing macem-macem construction tas turu lan materi sing digunakake kanggo. Mangga aran gratis supaya kita ngerti yen sampeyan pengin Mesin Kantong turu washable.

Ora kemul piknik iku mesin washable?

We kudu mesin washable piknik kemul, nanging ora kabeh piknik kemul wis mashing washable. Hubungi kita kanggo rincian.

Carane njamin kualitas produk? Apa pangukuran sing dijupuk?

We duwe aturan ketat kanggo pengawasan. Kabeh bahan bakal dititi prikso lan kabeh rampung produk bakal periksa siji sadurunge pangiriman. Sampeyan bisa ngerti yen Supplier Panjenengan nggawe pengawasan kanggo produk dening mriksa yen wonten sembarang Piece standar. Iku ora bisa sing 100% saka produk sing ketemu standar.

Ora produk kimia free lan lingkungan loropaken?

Akèh kita produk lingkungan loropaken. Nanging pasar minangka beda wis requirement beda, mangga dipriksa karo kita kanggo rincian. Sampeyan uga bisa supaya kita ngerti target pasar, banjur kita bisa nyedhiyani informasi sing dipengini.

 

 

Bisa kurban rega paling ing pasar?

Aku ora bisa pilihan apik yen sampeyan fokus ing rega mung. Kita bisa nyedhiyani rega banget competitive adhedhasar desain produk apik lan kualitas prodhuk becik.

Apa jumlahe minimal?

Jumlahe minimal order gumantung item beda lan rincian produk. Biasane saka 500pcs kanggo 2000pcs, sawetara item liyane, sawetara kurang. Hubungi kita kanggo saben item beda.

 

Bisa OEM utawa Potongan?

 Ya, kita kudu tim ngembangaken kuwat. Produk bisa diprodhuksi miturut penjenengan.

Bisa sumber kaca dhokumèntasi cocog?

Ya, kita bisa nyedhiyani dokumentasi paling kalebu Certificates Analysis / kataatan; insurance; Asal, lan dokumen kaca ngendi dibutuhake.

 

Apa timbal wektu saben?

Kanggo conto, mimpin kira 7 dina. Massa produksi, mimpin iku 45-60 dina sawise nampa pembayaran simpenan. Mimpin efektif nalika (1) kita wis ditampa simpenan, lan (2) kita kudu disetujoni final kanggo produk. Yen kita timbal kaping ora bisa karo deadline panjenengan, supaya liwat syarat karo kita Staff. Ing kasus kita bakal nyoba kanggo maringi leladen kabutuhan. Ing kasus paling kita bisa nglakoni.

Apa pembayaran lan alat pembayaran?

term Pembayaran: simpenan 30% ing advance, imbangan 70% marang salinan B / L karo 10 dina.

alat pembayaran: TT, L / C, Western Union & Paypal.

Carane bab Fees kapal?

Biaya kapal gumantung ing cara sing milih kanggo barangipun. Express punika cepet nanging uga cara paling larang. Miturut segara iku solusi sing paling apik kanggo volume amba. Kadhangkala, dening Sepur. Persis tarif barang mung kasedhiya yen kita ngerti rincian volume, bobot lan cara kapal. Hubungi kita kanggo informasi luwih.

Arep digarap US?


WhatsApp Online Chat !