добредојде во нашата компанија

Сертификат

Азо кадмиум слободен

REACH

Солза сила во согласност со ISO 5912

формалдехид

spary сол во согласност со ISO5912

EN581

PAHs фталат азо Кадмиум

Азо бесплатно сертификат

EN13537

REACH 138

CPAI-84

Азо кадмиум freeFabric содржина (најлон)


WhatsApp Online Chat !