ngabagéakeun ka parusahaan urang

Sertipikat

AZO cadmium bébas

ngahontal

Luh kakuatan nurutkeun ISO 5912

formaldehida

spary uyah nurutkeun ISO5912

EN581

PAHs Phthalate AZO Cadmium

AZO bijil bébas

EN13537

ngahontal 138

CPAI-84

AZO cadmium eusi freeFabric (nilon)


WhatsApp Online Chat !