ngabagéakeun ka parusahaan urang

FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Nyaeta tenda Anjeun waterproof?

 

Naha tenda téh waterproof teu ukur patali jeung sabaraha kolom cai tina lawon, pangpentingna nyaéta rarancang jeung workmanship. Keur disada gampang, tapi kavling anjir dina pasaran anu gagal pikeun ngalakukeunana, sanajan eta disebutkeun cai kolom 5000mm. Hatur nuhun parabot uji hujan indoor, anu nyieun mungkin boga lampu hujan mun ribut kapan, éta mantuan kami pikeun manggihan naon bocor kamungkinan pikeun mastikeun kami sangkan bisa ngahasilkeun tenda waterproof lengkep.

 

Kumaha sangkan tenda waterproof?

Mimiti sadayana, upami tenda waterproof henteu ukur patali jeung bahan tapi ogé gumantung kana rarancang jeung workmanship. Sateuacan anjeun nempatkeun urutan, anjeun kukituna hadé menta supplier anjeun ngeunaan eta sarta meunang jawaban jelas.

Bréh, anjeun tiasa gaduh tarp hiji bareng jeung tenda anjeun salaku set nyieun tenda Anjeun waterproof. Perlu diinget boga instruksi bareng jeung tenda Anjeun.

 

Kumaha pikeun ngaidentipikasi hiji tenda for geus sabaraha baé?

Sasuai ka ISO5912, aya 2 kategori for anjir. Kategori A jeung beurat total per jalma teu leuwih ti 2.5kg, Kategori B jeung beurat total per jalma leuwih ti 2.5kgs. Pikeun Kategori B, tiap jalma kudu boga aréa sare moal kurang ti 200 x 60cm. Pikeun Kategori A, anu total panjang sakuduna mah kirang ti 195cm, lebar di taktak sakuduna mah kirang ti 58cm, dina sirah & posisi suku sakuduna mah kirang ti 35cm. Lamun éta hésé pikeun Anjeun pikeun nginget deui, ngan kudu di pikiran yén tiap jalma kudu boga aréa sare moal kurang ti 200 x 60cm.

Kumaha nangtukeun tenda téh layak?

Munggaran sadaya, sakuduna akur jeung hukum dimana eta baris dijual, kayaning lalawanan seuneu di pasar Amérika Kalér.

Bréh, lamun ventilasi cukup. ISO5912 boga sarat dumasar ngeunaan eta. Tapi tenda kudu dirancang nurutkeun hawa tina pasar béda.

Thirdly, pastikeun tenda téh waterproof iwal eta rarancang teu menta waterproof. Éta sarat dasar tapi kavling anjir gagal pikeun minuhan éta.

Mudik, Strong, pigura fléksibel jeung awét.   

Kalima, gumantung kana Tujuan béda, nya kudu rarancang konstruksi béda jeung milih bahan béda. Upami Anjeun gaduh sarat sagala, ngarasa bebas ngahubungan kami.

Éta perlu ngagunakeun tapak suku, kumaha carana make tapak suku hiji?

Tapak suku bisa ngajaga lanté tenda anjeun ti objék seukeut, kayaning batu pantai, stake. Henteu sakabéh tenda kedah tapak suku hiji.

Lamun nempatkeun tapak suku anu di handapeun tenda, pastikeun Anjeun teu boga bagian eta kaluar tina tenda anjeun, sabab lamun eta hujan, cai bisa meunang dina tapak suku jeung ngajalankeun underneath tenda anjeun jeung soak lanté ti semah.

Sugan aya nu apal sabaraha jenis constructions jahit tina saré kantong? Naon bédana?

Naon pangwangunan jahit tina kantong saré anjeun? Éta pas ogé pikeun tujuan anjeun? Teu supplier Anjeun ngawartoskeun anjeun nu konstruksi dipaké pikeun kantong saré anjeun sarta fitur unggal konstruksi? Biasana, aya 2 constructions béda dina pasaran, anu chamber H na chamber H ganda.

72fc9a99

H Kamar téh basajan jeung pang populerna konstruksi, ngaput cangkang, insulasi jeung pinding babarengan langsung. Konstruksi ieu biasana dipaké pikeun model panas-cinyusu

Chamber H ganda , nu pang populerna dipaké pikeun kantong sare hawa tiis. Aya 2 lapisan misah, nu luar cangkang lapisan ngaput & hiji lapisan insulasi babarengan jeung batin lapisan ngaput pinding jeung lapisan sejen tina insulasi babarengan, lajeng ngaput 2 lapisan babarengan. Konstruksi H ganda ieu bisa boga beuki insulasi jeung kinerja hadé ti chamber H tetep kantong saré warmer. Saatos kavling test insulasi termal kalawan "dummy termal", urang manggihan aya kénéh "Tiis nunjuk", sangkan berlaku hiji konstruksi H ganda ningkat.

Improved double H chamber, as it’s name shows, it’s improved based on double H chamber. The sewing line on double H for both 2 layers are at same level, thermal will loss through these “cold pints”. In order to solve this problem, we designed this improved double H chamber.

Teu kantong saré anjeun waterproof?

Mun si ngabejaan Anjeun yen kantong sare maranéhanana nyaéta waterproof, Anjeun kudu mertimbangkeun lamun anjeunna / manehna aya dina garis ieu. Saré kantong kedah NOT waterproof, éta kudu jadi panolak cai na breathable. Mun hiji kantong saré téh waterproof, éta bakal moal breathable ekslusif sababaraha lawon tingkat pisan tinggi. Konsumen bakal ngesang jeung ngarasa pisan uncomfortable.

Urang kudu loba keluhan keur masalah seleting on kantong sare urang, anjeun gaduh solusi naon?

kinerja seleting on saré kantong patali kualitas seleting na saré design kantong. Simkuring boga seleting kalawan kualitas alus pisan tapi ngan ngarugikeun 30-40% tina YKK seleting. Mun si ngabejaan Anjeun yen seleting maranéhna téh alus, mangga teu nguji seleting sorangan wungkul, anjeun kukituna hadé nguji seleting dina saré kantong.

Does your sleeping bag machine washable? We has some complaints even my supplier told me their sleeping bag is machine washable.

Ieu gumantung kana béda konstruksi kantong keur sare jeung bahan béda dipaké pikeun. Mangga ngarasa Luncat hayu urang terang lamun hayang hiji mesin kantong keur sare bisa diumbah.

Teu simbut piknik anjeun mesin bisa diumbah?

Simkuring gaduh mesin bisa diumbah piknik simbut, tapi teu kabeh piknik simbut anu mashing bisa diumbah. Mangga wartosan kami pikeun detil.

Kumaha ngajamin kualitas produk anjeun? Naon pangukuran nu Anjeun candak?

Simkuring boga aturan ketat pikeun pamariksaan. Kabéh bahan bakal inspected sarta sakabeh produk rengse bakal inspected hiji-hiji saméméh kiriman. Anjeun tiasa terang lamun supplier anjeun nyieun inspeksi pikeun produk Anjeun ku mariksa lamun aya wae sapotong standar. Ieu teu mungkin yen 100% produk maranéhanana papanggih standar.

Teu produk Anjeun kimiawi bébas jeung lingkunganana ramah?

Paling produk urang nu lingkunganana friendly. Tapi pasar saperti béda boga sarat béda, mangga parios kalawan kami pikeun detil. Anjeun oge bisa ngantep kami nyaho target pasar anjeun, mangka urang bisa nyadiakeun informasi nu sasuai.

 

 

Dupi anjeun nawarkeun harga panghandapna dina pasaran?

Jigana urang teu meunang pilihan alus Anjeun upami anjeun fokus dina harga wungkul. Urang bisa méré harga pisan kalapa dumasar kana rarancang produk alus sarta kualitas produk nice.

Naon kuantitas urutan minimum anjeun?

Kuantitas minimum urutan gumantung kana barang béda jeung rinci produk. Biasana ti 500pcs mun 2000pcs, sababaraha item deui, sababaraha kirang. Mangga wartosan kami pikeun tiap item béda.

 

Dupi anjeun OEM atanapi ODM?

 Sumuhun, urang gaduh tim ngembang kuat. Produk bisa dihasilkeun nurutkeun kahayang anjeun.

Dupi anjeun nyadiakeun dokuméntasi relevan?

Sumuhun, urang tiasa nyadiakeun dokuméntasi paling kaasup Sértipikat of Analisis / Conformance; asuransi; Asal, sarta dokumén ékspor lianna dimana diperlukeun.

 

What is the nuju waktu average?

Keur sampel, waktu kalungguhan téh ngeunaan 7 poé. Pikeun ngahasilkeun massa, anu waktos kalungguhan téh 45-60 poé sanggeus narima pembayaran deposit. Waktu kalungguhan éféktif nalika (1) kami geus narima titipan anjeun, sarta (2) urang kudu persetujuan final anjeun produk Anjeun. Mun urang kalungguhan kali ulah digawekeun ku deadline anjeun, mangga balik leuwih sasuai ka nu Anjeun sareng staf urang. Dina sagala perkara urang cobaan pikeun nampung kaperluan Anjeun. Dina kalolobaan kasus kami bisa ngalakukeunana.

Naon mayar anjeun sarta alat pembayaran?

istilah pembayaran: deposit 30% sateuacanna, kasaimbangan 70% ngalawan salinan B / L kalawan 10 poé.

alat pembayaran: TT, L / C, Western rugbi & PayPal.

Kumaha ngeunaan waragad pengiriman barang?

Biaya pengiriman barang gumantung kana metodeu nu Anjeun milih meunang barang. Express teh quickest tapi ogé cara paling mahal. Ku laut ngarupakeun solusi pangalusna pikeun volume badag. Kadang-kadang, ku karéta. Persis ongkos angkutan barang geus sadia ngan lamun urang terang wincik volume, beurat na metoda kapal. Mangga wartosan ngémbarkeun salajengna.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?



WhatsApp Online Chat !