soccer fitur piknik simbut - Cina Héjo kémping Produk
ngabagéakeun ka parusahaan urang

soccer fitur piknik simbut

Pondok Description:

• topik Football percetakan, pohara alus pikeun promosi.

• Strong jeung awét cecekelan jeung panutup panutup.

• Logo bisa dicitak dina panutup panutup.

• handap waterproof, touch rarasaan lemes.

• design lianna nyaéta sadia kana pamundut

•  ukuran lianna anu aya kana pamundut

 

 


jéntré produk

Tags produk

Ukuran: 150X130cm

bahan Top: 100% fleece polar

bahan tengah: bolu

bahan handap: Eva

Packing: poli-kantong
Factory show

Kémping héjo PORDUCTS CO., LTD ngadeg taun 2010 di kota Changzhou, Propinsi Jiangsu, Cina. Nu husus di tenda, saré kantong, piknik simbut, kémping simbut, mat timer inflatable, kémping jati na sababaraha asesoris kémping. Aya sakitar 130 pagawe di pabrik urang.

We dedicated ourselves to provide qualify & safety products. Both organization chart and workflow are powered by this goal. All the products are inspected one by one before shipment. Most of the our products have passed the relative test requested by European market and North America market, including AZO, CADMIUM, PAHs, LEAD CONTENT, REACH, PHTHALATES, FORMALDEHYDE, EN13537, EN71, CPAI-84, CPAI-75, ISO5912.

Our good quality products and faithful business style earned us many customers, including Eureka, Nordisk, Red fox, Obelink, E. Leclerc, Rusta, ALDI, UNHCR, LIONS international, Military department from different countries…, if you think it is important to you, please don’t hesitate to contact us!

workshop cutting room Plate Making Room fabric cutting

carding machine reinforcement sewing Quilting seam Quilt for tipical america sleeping bag style
seam taped fabric inspecting machine rain test High frequency heat sealing(1)
certificate

picnic blanket REACH   picnic blanket Total Cadmium content, total lead content, SCCPs, Phthalates, Dimethylformamide content, Formamide content, PAHs, AZO
Materials & technology for picnic blanket

Generally, there are 3 different types, 3 layers, 2 layers and 1 layer.

3 Layers

Top layer contact with person, so it’s normally soft touch for comfortable or water repellent for easy clean.

Middle layer it’s a paddle, the main function is to make the picnic blanket as soft as possible.

Bottom layer it’s contact with ground, the main function is waterproof, but it also need to be strong enough to avoid cut by sharp object.

Constructions

Construction Top layer Middle layer Bottom layer Technology for stick
A Polar fleece Sponge PEVA Hot melt
B Polar fleece Sponge PE + Aluminum foil Hot melt
C Polar fleece Sponge Polyester fabric W/R Hot melt
D Polar fleece EPE PE Hot melt
E Acrylic Sponge PEVA Hot melt
F Acrylic Sponge PE + Aluminum foil Hot melt
G Acrylic EPE PE Hot melt
H printed polyester fabric Artificial fiber polyester fabric W/R Quilt
I printed polyester fabric Artificial fiber polyester fabric W/R Ultrasonic melt
Remark:
Bottom fabric PEVA, PE + Aluminum foil & PE are waterproof, cheap but not so strong, these materials are very popular and enjoy very big market.
The bottom material of construction C, H & I, sometimes, it will use oxford to have good performance(strong and durable).
Construction” Ⅰ ” is very popular for North America market.
Construction “J” is a new technology for picnic blanket, which is completely waterproof, strong and durable.
QUILT Sew  3 layers together at one time. As there are sewing holes, so it’s not completely waterproof. But for most situations, it is workable. Please refer to below video.

HOT MELT  It melt the middle layer and bottom layer first, then melt the top layer. So the temperature is very important, many of picnic blanket with quality problem caused by wrong temperature. Please refer to video

ULTRASONIC MELT  melt 3 layers together at one time, as it’s melt by ultrasonic, so there’s no sewing holes and completely waterproof.

2 Layers

In order to have portable packing, the middle layer will be removed, only top layer and bottom layer will be applied. In this case, it usually choose soft material as top layer.

1 Layer

Some so call pocket picnic blanket only have one layer made by waterproof fabric.

Hot products
xdfsMusic 3A11A
picnic blanket with handle sewed inBeer bubble6A
GC-PR1075AOutdoor blanket

 FAQS

1. Does your picnic blanket is machine washable?

We have machine washable picnic blanket, but not all picnic blanket is machine washable. Please contact us for details.

 

2. How to guarantee your product quality?What measurement are you taken?

Simkuring boga aturan ketat pikeun pamariksaan. Kabéh bahan bakal inspected sarta sakabeh produk rengse bakal inspected hiji-hiji saméméh kiriman. Anjeun tiasa terang lamun supplier anjeun nyieun inspeksi pikeun produk Anjeun ku mariksa lamun aya wae sapotong standar. Ieu teu mungkin yen 100% produk maranéhanana papanggih standar.

 

3. Does your products chemical free and environment friendly?

Paling produk urang nu lingkunganana friendly. Tapi pasar saperti béda boga sarat béda, mangga parios kalawan kami pikeun detil. Anjeun oge bisa ngantep kami nyaho target pasar anjeun, mangka urang bisa nyadiakeun informasi nu sasuai.

 

4. What is your minimum order quantity?

Kuantitas minimum urutan gumantung kana barang béda jeung rinci produk. Biasana ti 500pcs mun 2000pcs, sababaraha item deui, sababaraha kirang. Mangga wartosan kami pikeun tiap item béda.

 

5. What is the average lead time?

Keur sampel, waktu kalungguhan téh ngeunaan 7 poé. Pikeun ngahasilkeun massa, anu waktos kalungguhan téh 45-60 poé sanggeus narima pembayaran deposit. Waktu kalungguhan éféktif nalika (1) kami geus narima titipan anjeun, sarta (2) urang kudu persetujuan final anjeun produk Anjeun. Mun urang kalungguhan kali ulah digawekeun ku deadline anjeun, mangga balik leuwih sasuai ka nu Anjeun sareng staf urang. Dina sagala perkara urang cobaan pikeun nampung kaperluan Anjeun. Dina kalolobaan kasus kami bisa ngalakukeunana.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !