welcome kanggo kita perusahaan

Nggawe kemah anyar

Sadurunge nggawe tenda, sampeyan kudu ngerti apa sing bakal digunakake kanggo kemah lan lingkungan apa sing bakal digunakake ing kemah, kaya kemah, pendakian, pantai, militer, utawa mung minangka srengenge, yaiku digunakake ing wilayah kadhemen utawa panas wilayah, ana angin lan udan sing kuat, apa ana syarat khusus. Banjur sampeyan bisa miwiti nggawe tarub.

 

Ing kene kita bakal njupuk tenda igloo minangka conto. Kémah iki kanggo pasar Jerman kanggo camper. Sampeyan kudu cocog kanggo 3 wong, nyiyapake kanthi cepet lan cedhak, kudu bisa digunakake kanggo kemah seminggu, kudu duwe papan kanggo rucksack, sepatu lan aksesoris. Banjur kita langkah-langkah ing ngisor iki.

 

Gambar

Miturut ISO5912, saben wong kudu duwe ruang sekitar 200 x 60cm, 3 wong ora luwih cilik saka 200 x 180cm. Amarga wong Jerman luwih gedhe tinimbang normal, kita mutusake duwe ukuran 210 x 200. Dhuwur biasane sekitar 120-140cm kanggo tenda igloo, kita mutusake 120cm, amarga kudu ana sekitar 20cm kanggo sistem persiyapan cepet. Kanggo duwe ruang kanggo rucksack lan aksesoris, kita duwe vestibule sekitar 80-90cm ing ngarep lawang. Saiki, kita bisa miwiti nggawe sketsa. Akeh produsen tenda duwe departemen desain ing pirang-pirang taun kasebut.

Nggawe kemah anyar

 

Plate

Sawise sketsa rampung, desainer bakal nggawe piring kasebut miturut sketsa. 10 taun kepungkur, akeh pabrik kémah nggawe piring kanthi tangan, nanging saiki, umume para pemasok kémah nggawe piring kasebut kanthi piranti lunak.

Plato tarub

 

Potong kain

Cetakan piring kasebut dhisik, banjur copot kain miturut piring kasebut.

Cetakan piring tenda

nyetak piring tenda

 

Sewing

Jahit sampel cobanen pertama.

 Kémah jahitan

Deleng maneh

Atur conto cobanen lan priksa manawa sampeyan apik utawa butuh dandan, biasane kudu mriksa pola, ukuran, pigura, konstruksi, nyetel lan cedhak ing tahap iki. Yen kabeh apik, banjur gawe tarub pungkasan kanthi materi lan pigura sing bener. Yen tindakan kudu mbenake, Cut kain lan nggawe 2 nd , 3 rd , 4 th ... nyoba sampel lan review maneh. Minangka kémah iki njaluk kanthi cepet lan cedhak, kita milih sistem kaya payung.

Tes

Yen sampel nyoba dirampungake, banjur gawe conto pungkasan kanthi kain sing bener, gunakake pigura lan aksesoris sing bener, kaya stake tarub, senar angin. Amarga tarub iki kanggo camper paling ora seminggu ing njaba, kita mutusake nggawe kain kolom banyu dhuwur lan tape lapisan kasebut. Banjur gawe tes miturut lingkungan panggunaan sing dimaksud. Kaya anti banyu, tahan angin, anti-UV, tahan tali senar, kinerja ventilasi udara, kapasitas beban ...

 

Ing kene mung proses biasane nggawe tenda anyar, kajaba masalah ing ndhuwur, akeh masalah liyane sing kudu dianggep, kayata bobot unit, ukuran bungkus, daya tahan, kondensasi banyu, safety, syarat hukum ing negara-negara pangguna pungkasan . Yen tarub kanggo militer, kaya tenda militer sing digawe kanggo anggota NATO, sing luwih rumit lan kudu nimbang luwih akeh lan nyoba luwih akeh.  

 


Wektu kirim: Jul-25-2020
Tampilan Whatsapp Online Chat!