welcome kanggo kita perusahaan

Kepiye carane sampeyan nggawe kanthong turu pas kanggo nemtokake suhu suhu?

Yen sampeyan duwe tender utawa RFQ kanggo tas turu, nanging pelanggan ora duwe spesifikasi, dheweke mung bisa menehi syarat kanggo suhu apa tas sing bakal digunakake utawa tujuane sing bakal digunakake. Kepiye carane sampeyan bisa nggawe kantong supaya cocog karo tujuane?

Apa bakal dadi aspek utama kanggo tingkat suhu?

Wangun

Iki kalebu bentuk mummy, amplop lan amplop kanthi hood. Bentuk ibu sing apik kanggo nggayuh tarif sing luwih murah, bentuk amplop sithik lan kepenak, nanging angel nggayuh tingkat sedhenge. Amplop karo hood kaya envel, lan luwih apik tinimbang amplop kanggo nggayuh tingkat suhu sing luwih murah, nanging ora kaya mummy nganti tekan level suhu sing sithik.

Konstruksi

Iki kanthi ngrujuk konstruksi insulasi lan konstruksi liyane.

Konstruksi insulasi

· Mung 1 lapisan. Konstruksi iki biasane digunakake kanggo kantong musim panas utawa tas turu 3 musim.

· Konstruksi rong lapisan, sing paling akeh digunakake kanggo nggawe kanthong turu pas kanggo nggunakake cuaca sing adhem. Miturut pengalaman kita, kabeh lancar. Akeh tas turu militer

  Rong konstruksi lapisan.

· Telu utawa luwih lapisan, supaya bisa tekan tingkat suhu sing sithik, bisa nggawe paling anyar turu ing 4 lapisan.

Bahan konstruksi liyane

· Kolar anget biasane dipasang ing sisih ndhuwur tas turu kanggo ngunci udara panas ing tas.

Umume digunakake kanggo tas turu ibu lan amplop turu karo hood.

· Angin angin biasane ndandani zipper kanggo nyegah hawa adhem bisa mlebu ing untu zipper.

· Tarik senar kanggo nutup bukaan sithik.

· Ora ana quilt ing cangkang kanggo nyegah angin mlebu bolongan jarum.

· Apik "kamar H kaping pindho" kanggo nyegah angin mlebu bolongan jarum. Mangga deleng FAQ. https://www.greencampabc.com/faqs/

konstruksi tas turu

Materi

Apa bahan sing bakal digunakake kanggo tas turu nduweni upaya gedhe kanggo tingkat sedheng. Iki kalebu jampel & cangkang lan lapisan.

Jampel

Umume, ana rong jinis materi sing digunakake minangka insulasi kanggo tas turu. Salah sijining serat gawean, siji liyane mudhun. Mudhun bisa tekan level sing luwih murah tinimbang serat tiruan adhedhasar volume sing padha. Serat gawean beda uga nduweni kinerja sing beda.

Kain & lapisan lapisan

Kantong musim panas biasane nggunakake kain ringan lan tas cuaca sing adhem biasane duwe kain sing alus lan nyaman, sing apik banget tetep anget.

Apa ana standar internasional kanggo netepake tingkat suhu kanggo tas turu?

Ana rong standar internasional, EN ISO13537 & EN ISO23537. EN ISO13537 wis digawe luwih dhisik, EN ISO 23537 yaiku versi sing luwih apik. EN ISO13537 & EN ISO23537 banget umum lan kaloro standar kasebut bener. EN ISO23537 duwe spesifikasi luwih rinci babagan lingkungan uji coba. Versi paling anyar kanggo loro standar yaiku ISO13537-2012 & ISO23537-2016. Kanthi rong standar kasebut, kita bisa netepake temperate kasebut kanthi kasar. Napa kira-kira ora persis, amarga beda karo wong liya. Lan kanggo netepake standar internasional, ana sawetara aspek sing ora pati jelas, kaya metode uji coba, amplop lan ibu beda.


Wektu kirim: Jun-10-2020
Tampilan Whatsapp Online Chat!