mirëpritur për kompaninë tonë

Si mund të krijoni një çantë gjumi që të përshtatet për të specifikuar normën e temperaturës?

Kur keni një tender ose RFQ për një çantë gjumi, por klienti juaj nuk ka ndonjë specifikim, ata mund t'ju japin vetëm një kërkesë për atë temperaturë që do të përdoren qeset ose çfarë qëllimi do të përdoren. Si mund të krijosh një çantë që të përshtatet për qëllimin?

Cilat do të jenë aspektet kryesore për shkallën e temperaturës?

formë

Ai përfshin formën e mumjes, formën e zarfit dhe zarfin me kapuç. Forma mumje është e mirë për të arritur normën më të ulët të butë, forma e zarfit është e gjerë dhe e rehatshme, por e vështirë për të arritur një normë shumë të ulët të butë. Zarfi me kapuç është po aq i gjerë dhe i rehatshëm sa zarfi, dhe më i mirë se zarfi për të arritur nivelin më të ulët të temperaturës, por jo aq i mirë sa mumja për të arritur nivelin e ulët të temperaturës.

ndërtim

Ne i referohemi ndërtimit të izolimit dhe ndërtimeve të tjera.

Ndërtimi i izolimit

· Thjesht 1 shtresë. Ky ndërtim normalisht përdoret për çantën e verës ose çantën e gjumit 3 sezonalë.

· Ndërtim me dy shtresa, i cili është mënyra më e përdorur për të krijuar një qese për gjumë që të përshtatet për përdorimin e motit të ftohtë. Sipas përvojës sonë, funksionon mirë. Shumë qese ushtarake për gjumë me

  Ndërtim me dy shtresa.

· Tre ose më shumë shtresa, për të arritur një normë kaq të ulët të temperaturës, ne mund të bënim deri më tani shumica e 4 shtresave të gjumit.

Ndërtime të tjera

· Kularja e ngrohtë normalisht është e fiksuar në pjesën e sipërme të çantës së gjumit për të mbyllur ajrin e nxehtë brenda çantës.

Më së shumti përdoret për qesen e gjumit mumje dhe qesen e fjetur me kapuç.

· Zhurma e erës normalisht është rregulluar përgjatë zinxhirit për të parandaluar që moti i ftohtë të futet në qese përmes dhëmbit të zinxhirit.

· Vizatoni tela për të mbyllur hapjen sa më të vogël të jetë e mundur.

· Asnjë jorgan në guaskë për të parandaluar erën të vijë përmes vrimave të gjilpërave.

· Përmirësuar "dhomën e dyfishtë H" për të parandaluar erën të vijë përmes vrimave të gjilpërave. Ju lutemi referojuni FAQs. https://www.greencampabc.com/faqs/

ndërtimet e qeseve të gjumit

material

Cilat materiale do të përdoren për çantën e gjumit, kanë përpjekje të mëdha për normën e butë. Ai përfshin izolimin dhe guaskën dhe rreshtimin.

Izolimi

Në përgjithësi, ekzistojnë dy lloje të materialit të përdorur si izolim për çantat e gjumit. Njëra është fije artificiale, një tjetër është poshtë. Poshtë mund të arrijë nivelin më të ulët se fibra artificiale bazuar në të njëjtin vëllim. Fibra artificiale të ndryshme gjithashtu kanë performanca të ndryshme.

Pëlhurë lëkure dhe rreshtimi

Baganta e verës zakonisht përdor pëlhurë me peshë të lehtë dhe çanta e motit të ftohtë zakonisht ka pëlhurë të butë dhe të rehatshme, e cila është gjithashtu e mirë për të mbajtur ngrohtë.

A ka ndonjë standard ndërkombëtar për të përcaktuar një normë të temperaturës për çantat e gjumit?

Ekzistojnë dy standarde ndërkombëtare, EN ISO13537 & EN ISO23537. EN ISO13537 është krijuar së pari, EN ISO 23537 është versioni i përmirësuar. EN ISO13537 & EN ISO23537 është shumë i ngjashëm në përgjithësi dhe të dy këta standard janë të vlefshëm. EN ISO23537 ka specifikime më të detajuara vetëm në lidhje me mjedisin e provës. Versioni i fundit për të dy standardet janë ISO13537-2012 & ISO23537-2016. Me këto dy standarde, ne mund ta përcaktojmë përafërsisht e butë. Pse është afërsisht jo saktësisht, sepse personi i ndryshëm ka ndjenja të ndryshme. Dhe në mënyrë që të përcaktohet një standard ndërkombëtar, ka disa aspekte nuk janë aq të arsyeshme, si metoda e provës, zarf dhe mumje është e ndryshme.


Koha e postimit: Qershor-10-2020
WhatsApp Chat Online!