ngabagéakeun ka parusahaan urang

Tentang Kami

pabrik Gedong

Basic Information

Kémping héjo PORDUCTS CO., LTD ngadeg taun 2010 di kota Changzhou, Propinsi Jiangsu, Cina. Nu husus di tenda, saré kantong, piknik simbut, kémping simbut, mat timer inflatable, kémping jati na sababaraha asesoris kémping. Aya sakitar 130 pagawe di pabrik urang.

Product Quality

Urang dedicated Sunan Gunung Djati nyadiakeun cocog & kaamanan produk. Duanana bagan organisasi jeung workflow nu Powered by Tujuanana ieu. Sakabéh produk anu inspected hiji-hiji saméméh kiriman. Kalolobaan produk urang geus lulus test relatif dipénta ku pasar Éropa sarta pasar Amérika Kalér, kaasup AZO, CADMIUM, PAHs, ngakibatkeun eusi, ngahontal, PHTHALATES, formalin, EN13537, EN71, CPAI-84, CPAI-75, ISO5912.

Product display
gudang

R & D

Kami reueus panalungtikan kami & ngembangkeun, nu ngabantu urang nyadiakeun loba barang anyar pikeun konsumén urang jeung ngabantu kavling konsumén urang boga gagasan maranéhanana datang bener.

Saha kami gawé kalawan?

produk kualitas alus urang jeung gaya bisnis satia earned kami loba nasabah, kaasup Eureka, Nordisk, rubah Beureum, Obelink, E. Leclerc, Rusta, Aldi, UNHCR, singa internasional, departemén Militér ti nagara béda ..., lamun pikir hal anu penting pikeun Anjeun, mangga ulah ragu ngahubungan kami!
Workshop1-1

WhatsApp Online Chat!