ngabagéakeun ka parusahaan urang

Nyipta tenda anyar

Sateuacan anjeun nyiptakeun tenda, anjeun kedah terang naon anu bakal dianggo tenda sareng jinis lingkungan anu bakal dianggo tenda, sapertos perkemahan, pendakian, pantai, militer, atanapi sapertos panyumputan matahari, nyaéta anu dianggo di daérah atanapi panas wilayahna, aya angin hujan sareng hujan, aya syarat anu khusus. Teras Anjeun tiasa ngamimitian ngadamel tenda.

 

Di dieu urang bakal nyandak tenda igloo salaku conto. Kemah ieu kanggo pasar Jerman pikeun camper. Perlu cocog pikeun 3 jalmi, gancang nyetél sareng caket, kedah tiasa diusahakeun kanggo kémping saminggu, peryogi rohangan pikeun karpet, sapatu sareng asesoris. Teras kami angkat sareng léngkah-léngkah di handap ieu.

 

Gambar

Numutkeun ISO5912, unggal jalma kedah ngagaduhan rohangan sakitar 200 x 60cm, 3 jalmi henteu kedah langkung alit tibatan 200 x 180cm. Kusabab jalmi Jerman langkung ageung tibatan normal, urang mutuskeun ngagaduhan ukuran 210 x 200. Jangkungna normal sakitar 120-140cm kanggo tenda igloo, urang mutuskeun 120cm, kusabab kedah aya sekitar 20cm kénca pikeun sistem set-up gancang. Pikeun gaduh rohangan pikeun rucksack sareng sababaraha asesoris, kami badé gaduh vestibule sakitar 80-90cm di payun panto. Ayeuna, urang tiasa ngamimitian ngadamel sketsa. Seueur pabrik produsén témpél parantos ngararancang taun-taun ieu.

Nyipta tenda anyar

 

Lempar

Saatos sketsa bérés, perancang bakal nyiptakeun piring numutkeun dina sketsa. 10 sababaraha taun ka pengker, seueur pabrik kémah ngadamel piring kalayan tangan, tapi ayeuna, kaseueuran panyayaman tenda ngadamel piring ku parangkat lunak.

Téméng témbok

 

Potong lawon

Cetak piring heula, teras motong lawon numutkeun piring.

Nyitak piring ténda

nyitak piring ténda

 

Ngaput

Ngaput conto cobaan heula.

 Kémah jahit

Pariksa

Nyetél conto coba sareng pariksa naha éta hadé atanapi peryogi perbaikan, biasana biasana pariksa pola, ukuran, pigura, konstruksi, set-up sareng caket dina tahap ieu. Upami sadayana henteu kunanaon, maka kéngingkeun tarub final kalayan bahan sareng pigura anu leres. Upami aya anu kedah diperyogikeun, motong kana lawon sareng damel 2 nd , 3dd , 4th ... cobi conto sareng balikan deui. Nalika kéngingkeun tenda ieu gancang sareng caket, kami milih sistem sapertos payung.

Tés

Nalika sampingan coba dirobihkeun, teras janten sampel terakhir kalayan lawon anu leres, anggo pigura sareng aksesoris anu leres, sapertos stake tenda, senar angin. Kusabab tenda ieu kanggo kemping sahenteuna sahenteuna saminggu di luar, urang mutuskeun gaduh lawon kolom cai anu luhur sareng kasét jahitan. Teras janten tés dumasar kana lingkungan panggunaan anu dimaksud. Siga kalis cai, tahan angin, anti-UV, résistansi tarik, kinerja ventilasi hawa, kapasitas beban ...

 

Di dieu éta ngan ukur prosés normal pikeun nyieun tenda anyar, kecuali masalah di luhur, aya seueur masalah sanésna kedah diperhatoskeun, sapertos beurat unit, ukuran bungkus, daya tahan, kondensasi cai, kaamanan, syarat hukum di nagara-nagara akhir . Upami tenda éta pikeun militér, sapertos tenda militer anu urang ngahasilkeun pikeun anggota NATO, anu seueur rumit sareng kedah mertimbangkeun langkung seueur sareng ujian langkung seueur.  

 


Waktu pos: Jul-25-2020
WhatsApp Online Chat!