ngabagéakeun ka parusahaan urang

Kumaha anjeun tiasa nyiptakeun kantong bobo kanggo cocog dina hawa suhu?

Nalika anjeun ngagaduhan tender atanapi RFQ pikeun kantong bobo, tapi palanggan anjeun henteu ngagaduhan spésifikasi, aranjeunna ngan ukur tiasa nyayogikeun syarat pikeun suhu naon éta kantong anu bakal dianggo atanapi naon waé tujuan éta bakal dianggo. Kumaha anjeun tiasa ngadamel kantong anu pas pikeun tujuan éta?

Naon bakal aspék utama pikeun pérédasina?

Bentuk

Éta kalebet bentuk mummy, bentuk amplop sareng amplop kalayan tiung. Bentuk momum saé kanggo ngahontal tingkat sedeng handap, bentuk amplop henteu bérés sareng séhat, tapi sesah pikeun ngahontal tingkat sedeng teuing. Amplop sareng tiung mangrupikeun lapang sareng nyaman sapertos amplop, sareng langkung saé tibatan pikeun ngahontal tingkat suhu langkung saé, tapi henteu saé sapertos mummy dugi ka tingkat suhu rendah.

Pangwangunan

Kami nganggo ngarujuk kana konstruksi insulasi sareng konstruksional séjén.

Konstruksi insulasi

· Kantun 1 lapisan. Pangwangunan ieu biasana dianggo kantong usum panas atanapi kantong saré 3 usum.

· Konstruksi dua lapisan, anu dianggo pikeun nyusun kantong bobo kanggo cocog hawa tiis. Numutkeun pangalaman kami, tiasa dianggo séhat. Seueur kantong saré militér sareng

  Dua konstruksi lapisan.

· Tilu atanapi langkung lapis, supados tiasa ngahontal tingkat suhu anu séhat, urang tiasa ngadamel paling saé 4 lapisan bobo saloba ayeuna.

Bahan konstruksi séjén

· Kolar kuas biasana dibéréskeun di luhureun kantong saré pikeun ngonci hawa panas di jero tas.

Ayeuna dianggo pikeun kantong saré mummy sareng amplop bobo saré kalayan tiung.

· Angin angin biasana ngalereskeun sapanjang seleting pikeun nyegah hawa tiis kana kantong anu ku huntu seler.

· Tarik senar pikeun nutup buka sakedik-gancang.

· Teu aya senam dina cangkang pikeun nyegah angin ngaliwat liang jarum.

· Ningkat "dua kamar H" pikeun nyegah angin ngaliwat liang jarum. Punten tingal FAQs. https://www.greencampabc.com/faqs/

konstruksi kantong saré

Bahan

Bahan naon anu bakal dianggo pikeun kantong bobo ngagaduhan usaha anu ageung dina tingkat sedeng. Éta kalebet insulasi & cangkang sareng lapisan.

Penebat

Sacara umum, aya dua jinis bahan anu dianggo salaku insulasi pikeun kantong bobo. Salah sahijina nyaéta serat buatan, anu sanés turun. Turun tiasa ngahontal tingkat langkung handap tina serat jieunan dumasar kana volume anu sami. Béda serat anu béda ogé gaduh prestasi anu béda.

Cangkang & lawon lapisan

Kantong usum panas biasana nganggo lawon beurat hampang sareng kantong cuaca anu tiis biasana ngagaduhan lawon anu leuleus sareng anu pikaresepeun, anu saé ogé tetep haneut.

Naha aya standar internasional pikeun ngartikeun tingkat hawa kanggo tas bobo?

Aya dua standar internasional, EN ISO13537 & EN ISO23537. EN ISO13537 parantos didamel heula, EN ISO 23537 mangrupikeun versi anu parantos ningkat. EN ISO13537 & EN ISO23537 sami pisan umumna sareng kadua standar ieu sah. EN ISO23537 gaduh spésifikasi anu langkung rinci ngeunaan lingkungan uji hungkul. Versi panganyarna pikeun kadua standar ieu nyaéta ISO13537-2012 & ISO23537-2016. Kalayan dua standar ieu, urang tiasa ngartikeun temperate kasarna. Naha nya kasarna henteu persis, kusabab jalma anu béda-béda gaduh raos. Sareng pikeun ngartikeun standar internasional, aya sababaraha aspék anu henteu lumrah pisan, sapertos metode uji, amplop sareng mummy béda.


Waktu pos: Jun-10-2020
WhatsApp Online Chat!